Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Hajdukovac strijelac za U19 reprezentaciju Hrvatske

Hajdukovac strijelac za U19 reprezentaciju Hrvatske

Hrvatska je remizirala sa Slovenijom 3:3

Hrvatska reprezentacija do 19 godina u prijateljskom je susretu igranom u Krapini odigrala 3:3 s vršnjacima iz Slovenije. Pogodak za Hrvatsku zabio je stoper Hajduka Mario Vušković. Slovenci su imali vodstvo 3:0, a Hrvatska je uspjela stići do izjednačenja. Osim Vuškovića strijelci su bili Jurišić i Mionić.

Od igrača Hajduka uz Vuškovića su nastupili i Karlo Sentić, Ivan Brnić, Ivan Šarić i Mario Čuić. Igrao je i bivši bek Solina Gregor Gulišija koji je početkom godine prešao u Lille. 


Hrvatska: Sentić, Jurišić, Vušković (od 69. Džankić), Galešić (od 46. Putnik), Brnić (od 54. Zrilić), Liber (od 69. Mekić), Šarić (od 46. Beljo), Čuić (od 54. Fruk), Kuprešak (od 46. Zdunić), Bulat (od 46. Mionić), Gulišija. Izbornik: Josip Šimunić

Vaša reakcija na temu