Hajdukovi juniori prvaci!

Hajdukovi juniori prvaci!

Trenutne tablice proglašavaju se konačnim

U današnjoj odluci Izvršnog odbora HNS-a stoji i sljedeće:

- Sva natjecanja mladeži (muški, žene, mali nogomet) neće se nastaviti i trenutne tablice proglašavaju se konačnim. Sudionici pojedinih liga iz natjecateljske godine 2019/20. ostat će jednaki i u sljedećoj natjecateljskoj godini. U slučaju odustajanja pojedinog kluba odluke o popuni liga donijet će Izvršni odbor HNS na prijedlog nadležnih komisija. 

Ovo znači i kraj dileme oko juniorskog prvenstva - Hajdukovi juniori su prvaci, s obzirom da su trenutno vodeći na tablici.

No, hoće li 'bijeli' u juniorsku Ligu prvaka? U istoj odluci stoji:

- Odluka o predstavnicima HNS-a u UEFA klupskim natjecanjima iz liga koje se neće nastaviti donijet će se naknadno.

Naravno da se ova rečenica odnosi samo na juniorsku ligu.

Dodajmo još i zanimljivosti vezano za niži rang:

- Natjecanje Druge HNL neće se nastaviti i trenutna tablica proglašava se konačnom. Iz Druge HNL nitko neće ispasti, a termini kvalifikacijskih utakmica za popunu Druge HNL bit će određeni naknadno. 

- Natjecanje Treće HNL neće se nastaviti i trenutne tablice pojedine skupine proglašavaju se konačnim. Iz pojedine skupine Treće HNL nitko neće ispasti, a termini kvalifikacijskih utakmica za popunu Treće HNL biti će određeni naknadno.
 
- Za ulazak u Prvu i Drugu HNL, odnosno za odigravanje kvalifikacija za plasman u Prvu ili Drugu HNL, potrebno je imati odgovarajuću licencu za natjecateljsku godinu 2020/21

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(64758, "");
Pregledaj komentare