Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Robert Matić / hajduk.hr Hajdukovu debitantu čestitao HNK Tomislav

Hajdukovu debitantu čestitao HNK Tomislav

Čuić je u Puli debitirao za 'bijele'

Mario Čuić u Puli je debitirao za Hajduk, a njegov nastup protiv Istre nije prošao nezapaženo i u Bosni i Hercegovini. Emotivnom objavom na Facebooku su Čuićev debi za Hajduk doživjeli je u HNK Tomislavu, klubu iz Tomislavgrada u kojem je započeo svoj nogometni put. U Hajduk je Čuić stigao kao pionir nakon što su ga 'bijeli' zamijetili na jednom turniru u Tomislavgradu. 

- Bivši igrač HNK Tomislava, Mario Čuić, je debitirao za HNK Hajduk u utakmici protiv NK Istre 1961. Hajduk je pobijedio 0:1, a Čuić je odigrao 66. minuta. Cijeli Brišnik, Tomislavgrad, uprava kluba, treneri i bivši suigrači su ponosni na ovog mladog momka. U debiju iznuditi par prekršaja, trčati bez prestanka, izbaciti loptu sa gol linije nisu male stvari. Mario, čestitamo ti i ovo je tek početak. Bravo i u budućnosti još jače! Samo nek' je zdravlja! - stoji u objavi HNK Tomislava. 

Vaša reakcija na temu