Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hajduku 28.000 kuna kazne zbog pirotehnike u Gorici

Hajduku 28.000 kuna kazne zbog pirotehnike u Gorici

Novčana kazna za 'bijele'

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige Alan Klakočer donio je odluke o kaznama po prijavama službenih osoba s utakmica 32. kola HT Prve lige.

'Zbog paljenja dvadesetak pirotehničkih naprava od strane navijačke skupine Torcida u 75. minuti  utakmice Gorica - Hajduk zbog čega je ista bila u kratkom prekidu, HNK Hajduk je kažnjen novčanom kaznom od 28.000 kuna, a HNK Gorica kao organizator utakmice iznosom od 10.000 kuna.

Nino Galović (Rijeka) zbog isključenja na utakmici Osijek - Rijeka (dvije opomene) kažnjen je s jednom utakmicom zabrane igranja i 3.000 kuna.

Alen Petrović, sportski direktor NK Osijek, na osnovu prijave suca Duje Strukana zbog prekršaja iz članka 53.b) DP HNS na utakmici Osijek-Rijeka, kažnjen je zabranom obavljanja funkcije u trajanju od mjesec dana i novčanom kaznom u iznosu od 2.000 kuna.

NK Osijek kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 20.000 kuna zbog prekršaja iz članka 88. DP HNS-a na utakmici Osijek-Rijeka (neprimjereno skandiranje navijača u 25. i 90. minuti)'.


Vaša reakcija na temu