Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Hajduku će u Osijeku suditi Fran Jović koji je tužio Igora Tudora, evo reakcije s Poljuda

Hajduku će u Osijeku suditi Fran Jović koji je tužio Igora Tudora, evo reakcije s Poljuda

Nogometnom sucu se nije svidjela jedna Tudorova izjava

Dosta je bure u javnosti izazvalo delegiranje Frana Jovića za subotnji ogled između Osijeka i Hajduka u Gradskom vrtu. Naime, Jović je tužio Igora Tudora za naknadu štete zbog duševnih boli. Tudor je dok je bio trener Karabukspora na novinarsko pitanje hoće li prvak biti Rijeka ili Dinamo odgovorio da će u slučaju neizvjesne završnice to biti Dinamo 'jer su tu prisutni razni matoci, jovići, conjari'. 

Slučaj je završio na Općinskom sudu u Zagrebu, a početkom veljače Jović je povukao tužbu. Zanimljivo je da je Jovića u sporu protiv Tudora zastupao Ivan Župan koji će u Gradskom vrtu obnašati dužnost četvrtog suca. Za komentar ove situacije zamolili smo i odgovorne u Hajduku.

- S obzirom na svima dobro poznate okolnosti i važnost utakmice, malo je čudno da je Komisija za suce delegirala upravo gospodina Jovića. Mi tu odluku ne možemo promijeniti, ali nije nam jasno po kojim je kriterijima baš on odabran - poručili su iz Hajduka.

Vaša reakcija na temu