Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Hari Vukas: Nakon prve šanse smo bili totalno izvan ritma, spori i inertni

Hari Vukas: Nakon prve šanse smo bili totalno izvan ritma, spori i inertni

Velika većina igrača nije bila u pravom ritmu

Hajdukov trener Hari Vukas nakon poraza od Šibenika (0:1) je rekao:

- Zaslužena pobjeda Šibenika koji je od starta znao što želi. Mi smo bili totalno u kontraritmu, očito da smo svi skupa mislili da će to ići laganije, ali nije. Ovakve utakmice Hajduk mora dobivati s puno više energije i htijenja. Nakon prve šanse smo bili totalno izvan ritma, spori i inertni.

Potom je dodao:

- Ako smo prijašnjih par utakmica bili na dobrom nivou, za ovu to ne možemo reći. Ušli smo u ritam koji nam nije pasao, od pristupa, kombinatorike, stvaranja viška, igrači Šibenika su uzimali druge lopte, kasnili smo u pasu, duelu, u svemu. Nismo uspjeli ništa napraviti i nismo ni zaslužili više od poraza.

Reagirali su i s klupe:

- Sve smo izvrtjeli ne bi li promijenili tijek utakmice, ali velika većina igrača nije bila u pravom ritmu. Nije bilo igrača koji bi mogao napraviti razliku, promijeniti tijek događaja na terenu.

Zatim je dodao:

- Šibenik je u prvom poluvremenu stajao dosta visoko. I to je detalj koji pokazuje kako nismo prepoznavali date situacije. U drugom poluvremenu smo očekivali da će Šibenik povući liniju 10-15 metara ispod, uveli smo Umuta naprijed radi skoka da pomogne Diamantakosu. Mijo se otvarao, ali nisu ga pronalazili u međuprostorima. Bilo je to sporo i inertno, premalo da bismo mogli dobiti utakmicu.

Slijedi Lokomotiva...

- Treba biti dobra analiza igre, pristupa i odgovornosti. Nedopustiv je ovaj drugi poraz u nizu i ne možemo biti zadovoljni. Rezultat je majka svega i mi ga danas nismo imali. 

Vaša reakcija na temu