Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka HARI VUKAS: Nismo već duže u pravom momentu, ništa ne štima!

HARI VUKAS: Nismo već duže u pravom momentu, ništa ne štima!

Trener 'bijelih' bio je razočaran nakon poraza u Puli

Trener Hajduka Hari Vukas bio je razočaran nakon poraza u Puli od Istre (1:0).

- Nažalost, izgubili smo utakmicu. Bolje reći da nismo u pravom momentu već duže. Ništa ne štima, iako se moram vratiti na period od Šibenika. Momci su u tih 15 dana dobro trenirali, nemam praktički nikakve zamjerke za to. To je sve dobro izgledalo, u pripremi, na treninzima. Nažalost to nismo uspjeli pretočiti na teren - rekao je Vukas, a zatim dodao:

- Prvo poluvrijeme u početku smo se opet tražili. Bilo je jako loših kretnji bez baluna. Ovakvu čvrstu i agresivnu obranu možeš razbiti samo tim kretnjama bez baluna i pronalaženjem slobodnih igrača u međuprostoru. Nismo to radili. Prvo poluvrijeme je bilo u egalu, iako moramo priznati da je Istra imala puno opasnije situacije nego mi. U drugom poluvremenu smo izašli puno bolji i konkretniji. Mislim da smo kontrolirali utakmicu. Istra nije bila opasna kao u prvom dijelu. Imali smo penal, nismo ga iskoristili. U prekidu smo primili gol, nažalost smo izgubili. Treba prespavati noć, vidjeti, analizirati, ali je činjenica da moramo biti puno bolji.

Slijedi ogled sa zahuktalim Osijekom...

- U sportu imaš pobjede i poraza. Kada pobjeđuješ onda si zadovoljan. Sve ide dobro. Međutim, kada si u lošem momentu trebaš naći razloge i nešto okrenuti. Tako ćemo i mi ići u tom smjeru, da nešto pokušamo preokrenuti u drugom smjeru i da se okrene na našu stranu. Nismo nekvalitetni i loši. Jednostavno smo u lošem momentu. Moramo ići naprijed, dobiti sljedeću utakmicu - zaključio je Vukas.

Vaša reakcija na temu