Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Hari Vukas: Presudila je kvaliteta Dinama

Hari Vukas: Presudila je kvaliteta Dinama

Ako išta može biti pozitivno, onda je to period igre do Dinamovog gola

Nakon poraza od Dinama, trener Hajduka Hari Vukas je rekao:

- Ako išta može biti pozitivno, onda je to period igre do Dinamovog gola. U najmanju ruku smo bili ravnopravni. Imali smo puno bolje situacije od Dinama, šteta što nismo otišli u rezultatsku prednost. Kod gola su nas izigrali, zakasnili smo u reakciji. Svaki igrač je na neki način kasnio u nečemu - rekao je Vukas, a zatim dodao:

- Utakmica je odlučena početkom drugog poluvremena. Presudila je kvaliteta Dinama, koja je i za naše hrvatske prilike velika. Oni imaju puno ovako teških utakmica u nogama. Da nije bilo raspoloženog Posavca rezultat je mogao biti veći. Dinamo je stvorio dosta prilika, mogli su mirno privesti utakmicu kraju. Postigli smo gol, pokušali smo do kraja kroz prekide, ali nismo uspjeli.

Je li vas Dinamo iznenadio?

- Ne. Znali smo da će igrati Oršić i da Gojak najvjerojatnije neće igrati.

Slijedi Renova...

- Ovo moramo što prije zaboraviti. Poraz nije ugodan, ali čeka nas nova utakmica. To sam rekao i momcima u svlačionici. 

Što znate o Renovi?

- Znamo da su ekipa koja voli igrati. Imaju par starijih igrači koji znaju. Nemaju neke brzance, ne srljaju. Ali, ne treba bježati od uloge favorita s obzirom na kvalitetu hrvatske i makedonske lige. Vjerujem da ih nećemo podcijeniti, jedna je utakmica. Trebamo biti maksimalno koncentrirani

Vaša reakcija na temu