Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka HARI VUKAS: Utakmica je trebala biti riješena u prvom poluvremenu

HARI VUKAS: Utakmica je trebala biti riješena u prvom poluvremenu

'U prvom poluvremenu je bilo baš dobro, ali ne živi se od dojma'

Hari Vukas nije uspio svladati Goricu, iako je bio vrlo blizu. Hajduk je izgledao dobro, ali na koncu je ostao bez ičega.

- Naravno da smo nezadovoljni rezultatom. Očekivali smo puno više, s obzirom na razvoj situacije na terenu, pogotovo u prvom poluvremenu gdje smo diktirali ritam, stvorili jako puno situacija za gol, a vodili smo samo 1:0. Mislim da je u tim trenucima utakmica trebala biti riješena. U drugom dijelu smo opet imali situacije za povećanje vodstva, nakon čega smo ušli u seriju kardinalnih pogrešaka. Poklonili smo penal Gorici, a nakon toga i crveni karton. Dobili smo veliku šansu u zadnjoj minuti, ali je nažalost nismo realizirali - rekao je trener Hajduka, a zatim se dotakao prvog poluvremena.

- Bilo je baš dobro, ali ne živi se od dojma. Te situacije treba riješiti, treba imati ubilački instinkt. U jednom dijelu drugog poluvremena smo se povukli, a kad smo se stabilizirali dogodio se penal i crveni karton. Ne mogu momcima prigovoriti na trudu i zalaganju. Ako možemo izvući nešto pozitivno to je gard iz prvog poluvremena.

Zašto je zamijenjen Jurić?

- Već na poluvremenu je bio upitan zbog ozljede ruke. On je takav, nastavio je, ali je na kraju morao izaći.

Kako komentirate procjene VAR-a?

- VAR je takav. Kada je situacija za ofsajd povlače se linije. Sudac je tu da procijeni, uz ljude u VAR sobi. Malo to daje neizvjesnost. Možda je neutralnim gledateljima to zanimljivo, a nama na jednoj ili drugoj strani neizvjesnost iščekivanja. Danas je VAR donio dosta toga. I mi smo imali penal na kraju.

U utorak vas čeka kup ogled s Graničarom u Županji...

- Zna se što je kup, ali apsolutni smo favoriti. Nema razmišljanja o ničem drugom već o prolasku dalje - zaključio je Vukas. 

Vaša reakcija na temu