Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Hari Vukas: Zasluženo smo pobijedili, imali smo dovoljno prigoda utakmicu završiti i ranije

Hari Vukas: Zasluženo smo pobijedili, imali smo dovoljno prigoda utakmicu završiti i ranije

Ćestitam momcima na ponašanju i radu cijeli tjedan

Hajdukov trener Hari Vukas nakon pobjede u Osijeku (2:1) je rekao:

- Čestitam momcima ne samo na pobjedi, nego i ponašanju i radu ovaj tjedan. Radili su najbolje i napravili pravu pripremu za ovu utakmicu. Mislim da smo zasluženo dobili, rezultat je tijesan, morali smo ga braniti na kraju. Imali smo dovoljno prigoda da utakmicu završimo i ranije. Kad to nismo napravili, morali smo braniti rezultat. Još jednom čestitam momcima na velikoj pobjedi!

Jesu li 'bijeli' fizički pali od 70. minute?

- Potrošnja je bila velika. To je i zbog načina igre Osijeka koji je ubacivao ofenzivne igrače prema naprijed i onda je trebalo istrčati kontru naprijed i vratiti se natrag, a to igrače iscrpi. Na kraju je stvarno dobro zavšilo.

U sljedećem kolu stiže Slaven Belupo...

- Naravno da želimo pobijediti. Ne potcjenjujemo Belupo koji je neugodan protivnik, ali morat ćemo oploditi ovu pobjedu u Osijeku koja je za nas bitna i draga.

Vaša reakcija na temu