Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HNK Hajduk i tvrtka Arriva produžili sponzorsku suradnju

HNK Hajduk i tvrtka Arriva produžili sponzorsku suradnju

Ovo je samo još jedna stepenica u našoj suradnji koja će se dalje samo razvijati i rasti - kazao je Brbić

U trofejnoj sali na Poljudu u utorak je svečano potpisan sponzorski ugovor kojim HNK Hajduk i tvrtka Arriva produžuju sponzorsku suradnju koja na obostrano zadovoljstvo traje posljednje dvije godine.

Ugovor je u ime HNK Hajduk potpisao predsjednik Uprave, Marin Brbić, a u ime Arrive član Uprave, Vedran Tomičić te menadžer za ključne kupce Mladen Vulić.

Predsjednik Marin Brbić je izrazio zadovoljstvo produžetkom suradnje te što i dalje nalazimo zajedničku snagu i emociju koja nas osnažuje za daljnji rad i napredak. 

- Ovo je samo još jedna stepenica u našoj suradnji koja će se dalje samo razvijati i rasti. Zahvaljujemo našim sponzorima Arrivi što su uz nas i što ćemo nastaviti i dalje surađivati na obostrano zadovoljstvo.

Član Uprave Arrive, Vedran Tomičić je istaknuo: 

- Izuzetno mi je drago što nastavljamo suradnju s Hajdukom i što je klub zadovoljan visokom razinom usluge koju je Arriva spremna pružiti u svakom trenutku. Veseli nas što ćemo i u budućnosti biti partner Hajduku i pružati mu podršku u ostvarivanju njegovih planova i ambicija. 

Vaša reakcija na temu