Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HNS: Dostupan je novi kontingent ulaznica za utakmicu Hrvatska-Mađarska, postavljene su dodatne sjedalice

HNS: Dostupan je novi kontingent ulaznica za utakmicu Hrvatska-Mađarska, postavljene su dodatne sjedalice

Prodaja dodatnih ulaznica omogućena je isključivo putem interneta

Hrvatski nogometni savez pustio je putem interneta u prodaju dodatne ulaznice za utakmicu Hrvatska - Mađarska koja će 10. listopada biti odigrana na stadionu Poljud.

- Dodatni kontingent ulaznica omogućen je jer dio ulaznica kupljenih putem interneta nije plaćen u propisanom roku, a dio ulaznica vratili su UEFA i Mađarski nogometni savez. K tomu, oko 500 sjedalica ugrađeno je na mjestima gdje su bile iščupane, pa se proširio i maksimalni kapacitet stadiona - poručili su iz HNS-a.

Prodaja dodatnih ulaznica omogućena je isključivo putem interneta od utorka, 8. listopada, na ovoj poveznici. Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice. Osim svojih podataka kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.

Prodaja ulaznica internetom uključuje osobno preuzimanje na blagajni Spaladium Arene od 12 do 18 sati, a na dan utakmice od 12 do početka utakmice.

Vaša reakcija na temu