Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: NK Istra 1961 HNS nam je odgovorio na pitanje ima li Ante Erceg pravo nastupa danas protiv Hajduka

HNS nam je odgovorio na pitanje ima li Ante Erceg pravo nastupa danas protiv Hajduka

Poslali smo službeni upit jer je ostalo nejasno ima li dva ili tri žuta kartona

U Hrvatski nogometni savez smo uputili službeni upit ima li Ante Erceg pravo nastupa protiv Hajduka, odnosno ima li tri ili dva žuta kartona. Evo njihovog odgovora:

- Poštovani, hvala na poslanom upitu. Zapisnik s navedene utakmice potpisali su delegat, sudac i predstavnici obje momčadi, a u njemu jasno stoji da je sudac dodijelio žuti karton Slavku Blagojeviću, a ne Anti Ercegu, stoga nema prepreka da Erceg nastupi u današnjoj utakmici Istre 1961. Srdačan pozdrav.

Dakle, sve je jasno, trener Paolo Tramezzani ga može danas koristiti.

Podsjetimo, zadnje informacije su bile da je Erceg dobio žute kartone u utakmicama 21., 22. i 24. kola, ali mu onaj u dvoboju Istre i Rijeke nije upisan, već je službeno u zapisniku pripisan Slavku Blagojeviću, iako tv-snimka sugerira da je pokazan Ercegu.

Vaša reakcija na temu