Foto: Pixabay.com HNS NIJE PREDVIDIO OSOBE S INVALIDITETOM NA POLJUDU Invalid Domovinskog rata bez noge ne može na utakmicu Hrvatske jer nije u kolicima!

HNS NIJE PREDVIDIO OSOBE S INVALIDITETOM NA POLJUDU Invalid Domovinskog rata bez noge ne može na utakmicu Hrvatske jer nije u kolicima!

HNS je odobrio svega 10 ulaznica za osobe s invaliditetom

Utakmicu reprezentacije na Poljudu ne može gledati 100 - postotni invalid Domovinskog rata Branko Jurić. Jurić je i dopredsjednik udruge Veterani Domovinskog rata i prijatelji, a nogu je izgubio na bojištu u srcu rata. Razlog je u HNS-u, nisu predvidjeli osobe s invaliditetom koji nisu u kolicima.

Štoviše, do prije 15-ak dana, HNS je odobrio svega 10 ulaznica za osobe s invaliditetom, a kako nam je otkrio Mijo Bakić, dodatne karte je jedva uspio 'izvući' Mate Omazić, pročelnik za društvene djelatnosti. Bakić je glavni i za ulaz osoba s invaliditetom na Poljudu, i ne krije jad zbog ovog slučaja.

- Tko je odredio broj karata uopće?! Povrijedila me priča Jurića kao čovjeka, ne mogu vjerovati! - u dahu nam je kazao Bakić.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(52473, "");
Pregledaj komentare