TROFEJ HNS-a Najbolji igrač Luka Modrić: Nadam se da ćemo u Rusiji opravdati očekivanja naših navijača

TROFEJ HNS-a Najbolji igrač Luka Modrić: Nadam se da ćemo u Rusiji opravdati očekivanja naših navijača

U Vukovaru je održana manifestacija Dani hrvatskog nogometa

U Vukovaru je održana manifestacija Dani hrvatskog nogometa, na kojoj je dodijeljen trofej HNS-a u sljedećim kategorijama:

Najbolji hrvatski nogometaš u sezoni 2017/18 je Luka Modrić, a nagradu mu je predao Davor Šuker.

- Obećajem da ćemo u Rusiji dati maksimum i nadam se da ćemo opravdati očekivanja naših navijača i postići što bolji rezultat - kazao je Modrić.

Najboljim igračem HT Prve lige proglašen je El Arabi Hilal Soudani, a u njegovo ime trofej je primio brat iz ruku Petra KrpanaNajbolji strijelac HT Prve lige je također Soudani.

Za najboljeg hrvatskog igrača do 21 godine proglašen je Lovro Majer iz Lokomotive, a nagradu mu je dodijelio Ivica Olić.

Najboljim trenerom HT Prve lige proglašen je Matjaž Kek, a nagradu je Zorislav Srebrić predao Filipu Bradariću jer trener Rijeke nije došao.

Najboljim vratarem HT Prve lige proglašen je Dominik Livaković, kojemu je trofej predao Marijan Mrmić.

Najboljim sucem HT Prve lige proglašen je Ivan Bebek iz Rijeke, a nagradu mu je predao Ante Kulušić

Najbolji gol u prvenstvu HT Prve lige po izboru gledatelja HNTV-a postigao je Petar Bočkaj iz slobodnog udarca u utakmici Rijeka - Osijek.

Najbolju obranu u prvenstvu HT Prve lige po izboru gledatelja HNTV-a imao je vratar Karlo Letica, a odnosi se na jedanaesterac iz utakmice Rijeka - Hajduk.

Najboljih 11 HT Prve lige su: Livaković, Juranović, Nižić, Župarić, Barišić, Ademi, Bradarić, Majer, Soudani, Heber

Najbolji igrač 2. HNL je Domagoj Drožđek iz Varaždina, a trofej mu je predao direktor infrastrukture i natjecanja Marijan Kustić.

Najbolja hrvatska nogometašica je Iva Landeka.

Najbolji hrvatski malonogometaš je Dario Marinović, a nagradu je Robert Jarni predao Borisu Durlenu, koji je primio umjesto njega.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14