Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Hoće li moći protiv Šibenika?

Hoće li moći protiv Šibenika?

Livaja je dobio jak udarac, jučer je otežano hodao

Marko Livaja je zbog ozljede morao napustiti teren u utakmici Hrvatske i Walesa, a nije otputovao s Vatrenima na sljedeći ispit u Tursku. Mnoge sad zanima hoće li se oporaviti do sljedećeg dvoboja Hajduka u Šibeniku, koji je na rasporedu 1. travnja u 19.10 sati.

Prve liječničke kontrole koje je obavio nude određen optimizam. Livaja je dobio jak udarac, jučer je otežano hodao, šepao, te mora obaviti detaljne pretrage kako bi se isključila mogućnost nekog težeg problema. Za sada sve ostaje na tome da osjeća bol kao posljedicu tog snažnog udarca, te se očekuje da će mu se stanje iz dana u dan poboljšavati, ali još se sa sigurnošću ne može tvrditi hoće li biti spreman za Šibenik.

Vaša reakcija na temu