Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hrvatske košarkašice svladale Češku i sada igraju za četvrtfinale Eura

Hrvatske košarkašice svladale Češku i sada igraju za četvrtfinale Eura

Sljedeći protivnik je Bosna i Hercegovina

Hrvatska je u Strasbourgu pobijedila Češku 84:56 i izborila plasman u kvalifikacije za četvrtfinale prvenstva Europe u kojima će se sastati s reprezentacijom Bosne i Hercegovine.

U trećoj četvrtini Hrvatska je potpuno slomila otpor Čehinja. Prednost je rasla iz minute u minutu, a Hrvatska igrala najbolju košarku u dosadašnjem dijelu prvenstva. U 25. minuti bilo je plus 22 (34:56), a na ulasku u posljednju četvrtinu plus 27 (45:72).

Ivana Dojkić (24 poena, 7 asistencija, 5 skokova), Iva Slonjšak (18 poena, 3 skoka, 4 asistencije), Ivana Tikvić (17 poena, 8 skokova) i Ana-Marija Begić (13 poena, 10 skokova) bile su najbolje igračice na parketu.

Vaša reakcija na temu