Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hrvatskog reprezentativca povezuje se s mogućim dolaskom u Split, ali...

Hrvatskog reprezentativca povezuje se s mogućim dolaskom u Split, ali...

Iza njega je odlična sezona

Slavljem Zadra protiv Splita (3:2 u pobjedama) završena je košarkaška sezona u Hrvatskoj. Iako do početka nove ima još dosta vremena već se lagano slažu križaljke u Višnjiku i na Gripama.

Split je prošlog tjedna potvrdio dolazak nekadašnjeg igrača Zadra Antonija Jordana, a Zadar je jučer 'iznenadio' potpisom bivšeg kapetana 'žutih' Mate Kalajžića

U kuloarima se kao moguće pojačanje Splita spominje Ivan Vraneš, 28-godišnjak rođen u Zadru koji se nalazi na popisu Josipa Sesara od 17 igrača koji konkuriraju za predolimpijske kvalifikacije. 

Vraneš je proteklu sezonu igrao za litvanski Juventus, prosječno je zabijao 15 poena, a njegov dolazak na Gripe nije baš realan. Njegova tržišna cijena u ovom trenutku je za Split teško dostižna, a uz to sam igrač ima želju okušati se u nekoj jačoj ligi (Španjolska i(li) Italija). 

Vaša reakcija na temu