Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Hrvoje Vejić više nije trener u Splita, provjerite što je poručio na odlasku

Hrvoje Vejić više nije trener u Splita, provjerite što je poručio na odlasku

Odlazak iz Parka mladeži

Hrvoje Vejić više nije pomoćni trener seniorske momčadi RNK Splita. Oprostio se biranim riječima, a od danas je u potrazi za novim angažmanom.

'Šta reći, predobra četiri mjeseca rada i druženja s ovim ljudima. Hvala mom prijatelju Ivanu na pozivu, hvala svim ostalim članovima stožera na odličnoj suradnji, hvala navijačima, a najviše hvala 'mojim' igračima, što su trpili svakodnevno tupljenje jednih te istih stvari. Fascinantno je bilo gledati kako se sa dna na početku dižu sve do vrha, kako njihova nesigurnost postaje samopouzdanje, kako najjednostavnija rješenja postaju potezi za televiziju, a igra tako skladna i ubojita da naveliko prerasta okvire ove lige. Bilo je užitak raditi s vama, meni je došlo vrijeme okrenuti se nekim drugim izazovima. Nastavite ovako i samo nebo je granica. Još jednom RNK Splitu hvala i sretno dalje', Vejićeve su riječi na odlasku.

Ivan Radeljić i dalje ostaje prvi trener kluba koji trenutno zauzima treće mjesto u 3. HNL Jug.

Vaša reakcija na temu