Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook Dina Levačić HUMANITARNI MARATON Dina Levačić u podne je krenula sa Šolte prema Splitu

HUMANITARNI MARATON Dina Levačić u podne je krenula sa Šolte prema Splitu

Na Rivi se očekuje oko 18 sati

Mlada splitska daljinska plivačica Dina Levačić u podne je krenula od Maslinice na Šolti prema Splitu. Humanitarni maraton u duljini od 25 kilometara pliva za Košarkaški klub invalida Split. Na Rivu bi trebala stići oko 18 sati.

Dini Levačić  ovo je četvrta humanitarna akcija. Prije tri godine je do Splita doplivala iz Trogira, preklani iz Omiša, a prošle godine iz Solina, s Gospina otoka. Danas će krenuti s otoka Šolte.

Dionicu Maslinica-Split, Dina je trebala otplivati na Svetog Duju, 7. svibnja, ali je maraton tada odgođen zbog lošeg vremena.

Od sredstava koja danas budu prikupljena kupit će se neophodna sportska oprema za splitski Klub košarkaša s invaliditetom.

Vaša reakcija na temu