IDU PO REKORD: Atalanta u tri dana prodala 5147 pretplata

IDU PO REKORD: Atalanta u tri dana prodala 5147 pretplata

Navijači nisu bili zadovoljni povećanjem cijena, ali pretplate se dobro prodaju

Iza Atalante je sjajna protekla sezona. Igrali su finale talijanskog kupa gdje ih je na rimskom Olimpicu zaustavio Lazio, a u Serie A završili su na trećem mjestu i izborili povijesni plasman u Ligu prvaka. Momčad iz Bergama za koju igra i Mario Pašalić ove će sezone po prvi put uživo slušati himnu najelitnijeg europskog natjecanja. Prije nekoliko dana navijači su izrazili svoje nezadovoljstvo jer su čelni ljudi kluba odlučili povećati cijene pretplata, a uz to su i ukinuli neke beneficije određenim dobnim skupinama prilikom kupnje godišnje ulaznice.

Cijene pretplate kreću se od najnižih 90 eura za djecu koja imaju manje od 18 godina i invalide, pa do 3000 eura koliko stoji mjesto u počasnoj loži. Nisu zadovoljni ni najvatreniji navijači koji će morati izdvojiti 180 za mjesto na čuvenoj Curvi Sud. Cijelu je stvar komentirao i predsjednik Atalante Antonio Percassi.

- Drage navijačice i navijači, razumijem vašu ljutnju povećanjem cijene ulaznica. Do sada smo imali praksu popularnih cijena godišnjih ulaznica. Istina je da su sada cijene više nego inače, ali ipak ova je momčad kroz godine stekla reputaciju igrama na terenu, izborili smo i Ligu prvaka - rekao je Percassi, a očito je kako su ga navijači razumjeli.

S prodajom pretplata započelo se prije tri dana, a zaključno s jučerašnjim danom prodano je 5147 godišnjih ulaznica. Usporedbe radi prošle je sezone Atalanta imala 15 676 pretplatnika, a rekord još uvijek seže u sezonu 1984/85 kada je klub iz Bergama prodao 17.740 pretplata. Kako je krenulo moguće je da nakon 35 godina padne novi rekord...

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(49694, "");
Pregledaj komentare