Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka IGOR ANGELOVSKI: Nismo iskoristili neke situacije u prvom poluvremenu

IGOR ANGELOVSKI: Nismo iskoristili neke situacije u prvom poluvremenu

'Ne smijemo se predati'

Igor Angelovski doživio je na Poljudu sedmi poraz na klupi Gorice. 

- Čestitke Hajduku na pobjedi. Mislim da su zaslužili, posebno igrom u drugom dijelu. Mi nismo iskoristili neke situacije u prvom poluvremenu - rekao je Angelovski, a zatim dodao:

- Jovičić je veoma loše ušao u utakmicu. Primili smo pogodak nakon greške igrača koji nam treba dati stabilnost. Greške su sastavni dio igre. Onaj tko iskoristi greške je u prednosti.

Hoće li Gorica ostati u ligi?

- Šest bodova u nogometu se može stići. Ne smijemo se predati. Imamo još 22 utakmice do kraja prvenstvo. Moramo nastaviti vjerovati u sebe i boriti se. HNL nije nikad bio izjednačeniji. Gorica je spletom okolnosti prosula neke bodove. U nijednoj utakmici nismo bili inferiorni igrom.

Hoćete li opet podnijeti ostavku?

- Sve sam dogovorio s predsjednikom. Dobio sam povjerenje da uz funkciju trenera obnašam i dužnost sportskog direktora. 

Kako ste vidjeli suđenje?

- Ne bih komentirao. Nisam pogledao snimke. Vjerujem sucima. 

Vaša reakcija na temu