Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Igor Karačić: Bio sam jako istrošen, a hvala dragom Bogu što sam se u zadnjem napadu odlučio za Musu

Igor Karačić: Bio sam jako istrošen, a hvala dragom Bogu što sam se u zadnjem napadu odlučio za Musu

Iskreno, ne znam kako smo mi ovo danas izdržali

Igor Karačić je promašio nekoliko zicera, ali Hrvatska je na kraju u pravoj drami svladala Norvešku 29:28 i plasirala se u finale Eura.

- Bio sam jako istrošen, ubio sam se protiv Španjolske. Iskreno, ne znam kako smo mi ovo danas izdržali, ali imat ću snage za finale, uvjeren sam. Ova zadnja lopta Musi je nešto što smo trenirali, u glavnom trenutku kad se lopta odbila nama, pogledao sam na semafor, bilo je devet sekundi - započeo je pa je nastavio:

- Pogledao sam naprijed, vidio sam dva ili tri norveška igrača i odlučio dati Musi. Čuo sam Duvnjaka iza leđa kako viče 'Kara, Kara', ali odlučio sam se za Musu i, hvala dragom Bogu, vratilo se golom.

Vaša reakcija na temu