Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Igor Tudor: Četiri dana od derbija nisu bila dovoljna da se momčad oporavi za naš stil igre

Igor Tudor: Četiri dana od derbija nisu bila dovoljna da se momčad oporavi za naš stil igre

'Ima još deset kola, mislim da će Hajduk biti drugi'

Igor Tudor poraz od Rijeke pripisao je umoru.

- Čestitke Rijeci, mislim da su bili bolji i zasluženo pobijedili. Mi nismo bili pravi. Ova četiri dana od derbija nisu bila dovoljna da se momčad oporavi za naš stil igre. Vidio sam u petoj minuti da igrači nisu mogli. Znali smo da nas čeka ovakav posao, ovo je utakmica u kojoj ćemo izvući pouke. Ovo je jedina utakmica otkad sam ja tu u kojoj nismo ono što jesmo.

Hajduk je igrao kao bevanda?

- Smiješno pitanje. Je li to provokacija ili normalno pitanje.

Rijeka je bila agresivnija?

- Razlog tome je mentalno i fizičko pražnjenje, drugog objašnjenja nema. Tko je duže u nogometu to zna. Ja sam tu mogao doći i igrati neku drugu vrstu nogometa, ali ako tri mjeseca igraš na jedan način onda je logično da tako uvijek igraš.

Je li vas Rijeka iznenadila?

- Rijeka je bila dobra, imaju kvalitetu, ali mi nismo bili ti. Ima još deset kola, mislim da će Hajduk biti drugi.

Rijeka je napadala preko Tahiraja?

- Ne vjerujem da je to bilo planski. To je kvaliteta protivničkog igrača u odnosu na tvoga.

Mogu li to igrati Dolček i Čolina?

- Vidim njih obojicu, vidjet ćemo kakve su opcije za tu poziciju.

Brinu li vas tri utakmice bez postignutog pogotka?

- Ne, današnju utakmicu neću komentirati. Osijek i Dinamo su utakmice protiv teških protivnika, ali ne brine me to. Dolaze nam Osijek i Rijeka kući, biti će to pjesma. Nećemo dramatizirati, gledat ćemo ovo kao na sport. Svima koji su me vrijeđali 90 minuta, ljubav prema svom klubu. Ne treba vrijeđati.

Vaša reakcija na temu