Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Igor Tudor: Grbićevo je pravo da ode naprijed dati gol, ali legitimno je i da mu se usput dobaci komentar

Igor Tudor: Grbićevo je pravo da ode naprijed dati gol, ali legitimno je i da mu se usput dobaci komentar

U prvom poluvremenu je trebalo biti najmanje 3:0

Hajduk je u rođendanskoj atmosferi slavio protiv Lokomotive na Poljudu sa 1:0. Utakmicu je prokomentirao trener 'bijelih' Igor Tudor.

- Bilo je napeto do samog kraja. Prvo poluvrijeme je trebala biti završena utakmica, najmanje 3:0. Prvi put su do našeg kaznenog prostora došli u 60 i nekoj minuti kada je Posavec krivo odigrao. Malo mi je smiješno mi je što je Tomić rekao da je to bilo za remi. Bilo je dobrih stvari i onih koje su manje dobre. Bilo je grča kod nekih igrača kao što je to uvijek slučaj na otvaranju.

Ima detalja na kojima morate poraditi...

- Naš način igre, to stiskanje protivnika nam je omogućilo dosta osvojenih lopti i napadanja, ali nismo to dovoljno iskoristili. Od deset takvih situacija koje nisu šanse, ali bi trebale biti se treba napraviti više.

Sastav izmijenjen za razliku od Varaždina?

- Bilo je vrijeme da Mujakić krene. Bio je dobar. Radić odigrao neloše. Jakoliš je bio i tamo u kombinacijama.

Vikali ste na Grbića?

- Legitimno je njegovo da ide dati gol, ali legitimno je i da mu se dobaci komentar usput.

Tahiraj?

- Nisam ga hvalio nego sam rekao da je bio dobar. To što nije sad igrao ne znači da neće iduću.

Igra Lokomotive. u drugom poluvremenu?

- Nisu oni imali šanse. Ne znam cijelu utakmicu njihove šanse, možda su par puta ušli u šesnaesterac. Mi smo u konstrukciji, nismo se još ekipirali i to će biti još bolje.

Zašto je došlo do pada u drugom poluvremenu?

- Do crvenog kartona je bilo dosta visokog presinga i ukradenih lopti. Kad ukradete nekoliko lopti morate dati gol, kad ne date gol onda imate dojam da oni prijete na gol. Nismo mi Barcelona, a oni Solin, normalno je da dođu koji put do našeg šesnaesterca. Svakako smo dosta dobro odigrali.

Jairo?

- Bio je malo u mislima. Normalno da je tako. Jedino je to razlog zašto sam ga izvadio. Na kraju ćemo vidjeti što je najbolje za klub.

Vaša reakcija na temu