Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr IGOR TUDOR: I dalje je sve u našim rukama, idemo pobijediti Osijek!

IGOR TUDOR: I dalje je sve u našim rukama, idemo pobijediti Osijek!

'Imali smo puno izostanaka, za ovu našu mladost to je bilo previše'

Igor Tudor nakon poraza od Gorice je rekao:

- Bilo je previše ovo za našu mladost protiv dobre, iskusne Gorice. Čestitam Gorici, a mi se okrećemo budućnosti. Čeka nas utakmica s Osijekom. I dalje je sve u našim rukama, idemo pobijediti Osijek - rekao je trener Hajduka, a zatim se dotakao promjene sustava.

- Imali smo puno izostanaka, ali nije stvar u sustavu. Za ovu našu mladost to je bilo previše. Ovo je lekcija za nas, ali u ovom trenutku nije bila dovoljna kvaliteta u te mladosti. Za dobijati utakmice treba nešto više.

Protiv Osijeka je pobjeda imperativ? 

- Vrlo je važno pobijediti i ostati u utrci. Treba se dobro pripremiti. Igramo kod kuće, pet novih igrača će ući koji daju različitu težinu momčadi, koja je u ovom trenutku najvažnija - zaključio je Tudor.

Vaša reakcija na temu