Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr VIDEO Igor Tudor: Moj stil je da se jako trenira cijelu godinu!

VIDEO Igor Tudor: Moj stil je da se jako trenira cijelu godinu!

'Nema tu razlike u pripremnom periodu i tijekom sezone'

Hajdukov trener Igor Tudor je nakon pobjede nad Honvedom (5:0) rekao:

- Zadovoljan sam danas kao i nakon prve utakmice, s obzirom da smo prije obje imali na treninzima sedam-osam kilometara odrađenih jakim intenzitetom. Ovo je taman dobra mjera po 45 minuta svakome u intenzitetu kakav je bio danas. Uvježbavamo nove stvari, način branjenja i napadanja. Ide to dobro, momcima je sve to novo, ali dobro usvajaju.

Potom je dodao:

- Kad se malo osvježimo već od iduće utakmice ćemo ići i na minutaže od 60 minuta. Želja i cilj nam je da na način kako smo danas igrali 45 minuta, tako izgledamo i svih 90 minuta.

Prošli su pola priprema u Beleku...

- Uvjeti su fenomenalni, momci su fokusirani. Nemam nikakve zamjerke. Kratak je to period, s obzirom da se igra već za dva tjedna. Nikad nisam imao kraće pripreme, ali nema veze. Radi se jako i dobro. Moj stil je da se jako trenira cijelu godinu, nema tu razlike u pripremnom periodu i tijekom sezone. Mini-ciklus od sedam dana se uvijek odrađuje prilično jako, uz jednu dozu osvježenja prije utakmice. Bit ćemo dobri fizički, to je najvažnije, gledamo s optimizmom u budućnost.


Vaša reakcija na temu