Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Igor Tudor: Na meni je da izvučem maksimum u ova tri kola, a onda ćemo sjesti svi zajedno i donijeti najbolje odluke za klub

Igor Tudor: Na meni je da izvučem maksimum u ova tri kola, a onda ćemo sjesti svi zajedno i donijeti najbolje odluke za klub

Momci su dali sve od sebe - kazao je Tudor

Igor Tudor nakon poraza od Osijeka je rekao:

- Evidentno je da smo u psihološkom momentu gdje je težina u svlačionici koja se osjeti i prije utakmice, a i kad počne. Na meni je da to izvučem u zadnja tri kola. Ovo nije prvi put, to se dogodilo i s prijašnjim trenerom. Treba izdržati tri kola, a onda ćemo sjesti i vidjeti što i kako dalje - rekao je Tudor, a zatim se dotakao izjave Jradija.

- Glupo je to reći nakon ove utakmice, ali momci su dali sve od sebe. Stvar je psihološke prirode. Jedna blokada koja se osjeća već par kola. Na meni je da izvučem momčad iz toga, iako je ona mlada, zelena. To je moj posao i svatko treba preuzeti dio odgovornosti.

Hajduk je dobro otvorio utakmicu, a onda je uslijedila ozljeda Ismajlija i gol Bočkaja?

- Male stvari na kraju čine razlike, ali to je nebitno. Bitno je dobiti ili izgubiti i prikazati nešto gledljivo. Od početka imamo problem s realizacijom. Naša krila koja igraju uporno rotiram, tražim gol. Od Tahiraja, Čoline, Brnića, Jakoliša, Dolčeka...I vezni isto zabijaju malo. Ako ti ne daješ golove onda ne možeš pobijediti.

Problem je i u prekidima?

- Tu je najveći problem neiskustvo. Nema opravdanja, uvijek trener mora preuzeti odgovornost za prekide i sve ostalo.

Slijedi Dinamo...

- To je derbi. Stvar je da se dignemo i da odigramo utakmicu u okviru naših mogućnosti. To sada nije slučaj. Radim konstantno na tome, ali nisam zadovoljan sa rezultatima rada s alatima koje je koristim. Treba nastaviti, boriti se, analizirati probleme koji su kristalno jasni. Na kraju prvenstva ćemo sjesti i donijeti najbolje odluke za klub - zaključio je Tudor.

Vaša reakcija na temu