Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IGOR TUDOR UOČI VARAŽDINA: Nejašmić će igrati od početka!

IGOR TUDOR UOČI VARAŽDINA: Nejašmić će igrati od početka!

'Sve ekipe nakon pauze su u određenim poteškoćama'

Nakon pobjeda nad Interom i Istrom pred Hajdukom je novi ispit. U utorak (18.55 sati) na Poljud stiže Varaždin u sklopu 29. kola HNL-a. Iako se u HNL vraća publika, na Poljudu je neće biti jer Hajduk mora odraditi drugu utakmicu kazne. U prva dva ogleda nastavka sezone trener Hajduka Igor Tudor koristio je čak 19 igrača.

- Tražim neka rješenja s kojima nisam do kraja zadovoljan. Mogu najaviti da će biti novih igrača i novih promjena. Gledam druge ekipe i lige, svi su u određenim poteškoćama nakon pauze i žale se na dugi period bez pravih utakmica. I mi smo svjesni toga, ali idemo s radom pokušati dignuti u svakom segmentu kvalitetu naše igre, pokušati biti još opasniji i bolji. Sutra ćemo probati neke nove stvari, igrat će neki novi igrači - rekao je Tudor, a zatim se dotakao mladih igrača.

- U našoj ekipi velika većina su mladi igrači. Dolček je jako mlad, Čolina je jako mlad. Vušković će sutra početi. Ne bih se složio da ih bacimo u vatru. Ja sam mišljenja da je igraču lakše kada krene u prvih 11, nego da uđe s klupe. Mali Čuić je odigrao sasvim pristojnu utakmicu, Vušković je bio među boljima protiv Intera. Brnić je dobro iskoristio minutažu. Uza sve to treba postići rezultatski cilj.

Jesu li vas iznenadili rezultati najbližih konkurenata?

- Malo sam gledao te utakmice. Variraju svi. Osijek je bio baš dobar protiv Lokomotive, a nisu bili najbolji protiv Belupa. Varaždin je igrao ravnopravnu utakmicu s Rijekom. Lokomotiva i Dinamo je uvijek posebna vrsta utakmice. Vidi se koliko Dinamu nedostaje u obrani Theophile. Ne vidim da itko briljira i igra fantastičan nogomet. Sigurno je pauza utjecala. Baš će biti zanimljiva borba za drugo mjesto i borba za ostanak. Idemo se poboljšati, to je naš cilj.

Kakav je Varaždin?

- Bili su jako dobri protiv Rijeke. Bili su čvrsti, opasni. Tekla sa svojom kvalitetom na poziciji desetke, tu je i dobar napadač. Nama su tri boda prevažna. Nastojat ćemo biti opasniji nego u prethodnoj utakmici. Želimo ovaj ciklus zaključiti s tri pobjede. 

Je li vas strah da se igrači ne bi možda opustili nakon dvije pobjede?

- Mislim da su igrači svjesni da mi protiv Intera i Istre nismo bili na razini na kojoj možemo biti. Ne smijemo se opustiti, igrat će tri-četiri nova igrača. Igrat će Vušković, Eduok, Čolina i Neja od početka. Znam da je to vama bitno - zaključio je Tudor te dodao kako se raduje igranju pred navijačima nakon ogleda s Varaždinom. 


Vaša reakcija na temu