Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IGOR TUDOR: Nije nam se bio plan povući

IGOR TUDOR: Nije nam se bio plan povući

Trener Marseillea je komentirao veliku pobjedu

Marseille je u 28. kolu Ligue 1 slavio na gostovanju kod Reimsa 2:1. Bila je to osma pobjeda zaredom za momčad Igora Tudora na gostovanjima, kojima su prekinuli seriju od 19 utakmica bez poraza Reimsa. Zadovoljan je nakon susreta bio trener gostiju.

- Ovo je velika pobjeda. Ovdje nije lako pobijediti. Momčad je imala dobro stanje uma, uspjeli smo se vratiti iz rezultatskog minusa. Kod 1-2 smo malo prestali igrati, pokušali smo sačuvati rezultat. Nije nam to bila ideja, ali razumijem moje igrače. Najvažnije je da smo ostali fokusirani, pogotovo u obrani. Nema lakih utakmica, ne postoje. Čestitam mojim igračima. Nisam znao da nam je to osma pobjeda. Ne gledam ljestvicu pa to nisam znao. Mi smo drugi, to je dobro. Mi igramo zahtjevan nogomet, teže ga je igrati u Francuskoj nego u Italiji. Oni su imali 19 utakmica bez poraza, ne može se to prekinuti, a da ne bude velika pobjeda - izjavio je Tudor.

Očekivalo se da će Seada Kolašinca i Leonarda Balerdija u obrani zamijeniti Eric Bailly, no Tudor je povukao iz veznog reda Valentina Rongiera.

- Rongier je nevjerojatan, predviđa situacije fantastično. Odigrao je protiv Reimsa kao robot - zaključio je Igor Tudor.



Vaša reakcija na temu