Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Igor Tudor: Sastav se nije iskristalizirao, podložan je promjenama do zadnjeg treninga!

Igor Tudor: Sastav se nije iskristalizirao, podložan je promjenama do zadnjeg treninga!

S optimizmom gledamo na utakmicu u Varaždinu

Hajdukov trener Igor Tudor nakon pobjede protiv Dinama Kijev (1:0) je rekao:

- Zadovoljan sam prikazanom igrom, uvijek mi je drago i kad dobiješ da se momke nagradi. Drago mi je i što je Stipe zabio pogodak, odradio je prave pripreme. Momcima čestitam na odrađenim pripremama, nemam niti jednu zamjerku, bili su 'unutra' od prvog dana, odradili smo to na najbolji mogući način. Vraćamo se u Split, nastavljamo raditi, usavršavati stvari i ekipirati se do kraja u preostalom dijelu prijelaznog roka. S oprtimizmom gledamo na utakmicu u Varaždinu.

Zatim je nastavio:

- Nije bitan rezultat nego stvari koje smo usvajali s obzirom da igramo nešto novo što na prvu može izgledati riskantno. Drago mi je što je rezultat nagradio dobre stvari jer to daje sigurnost. Puno je šansi koje stvaramo, a malo dajemo protivnicima. Težimo usavršavanju da bude još bolje, ali mislim da smo na dobrom putu.

Malo je bilo ozljeda...

- Jairo i Dolček su imali kontuzije koljena, Blagaić je izvrnuo zglob i vratit će se kroz tri-četiri dana, nije bilo ozljeda mišića, iako smo radili jako, ali kao što sam rekao, radit ćemo tako kroz cijelu godinu.

Je li se iskristalizirao sastav?

- Sastav se nikad ne iskristalizira jer je do zadnjeg treninga podložan promjenama. Kako za Varaždin, tako i kroz cijelu sezonu. Volim da je bitka na svakom treningu, mislim da je to jedini ispravan put. Nema zadovoljavanja, nema padanja ni kad si unutra, moraš biti na maksimumu, u nogometu se sve mijenja u pet minuta. Idemo se dalje ekipirati, Mujakić će početi od idućeg tjedna s nama kompletno, veselim se novim izazovima - zaključio je Tudor.    


Vaša reakcija na temu