Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IGOR TUDOR UOČI INTERA: Utakmicu trebamo iskoristiti kao pripremu za iduću sezonu

IGOR TUDOR UOČI INTERA: Utakmicu trebamo iskoristiti kao pripremu za iduću sezonu

'Momčad mi izgleda dobro na treninzima'

Sve je jasno uoči posljednjeg kola HNL-a. Hajduk će prvenstvo zaključiti na petom mjestu neovisno o rezultatu ogleda s Interom. Susret u Zaprešiću igra se u subotu (18.55 sati). Ovaj tjedan na Poljudu je bio turbulentan, a rezultirao je odlaskom predsjednika Marina Brbića. 

- Momčad sam vidio dobro na treninzima. Igrači su fokusirani na ono što je njihov posao. Dolazimo iz dvije dobre utakmice protiv Dinama i Rijeke. Protiv Rijeke je utakmica mogla otići na drugu stranu. Želimo prvenstvo zaključiti na dobar način, ako je moguće pobjedom - rekao je trener Hajduka Igor Tudor, a zatim se dotakao aktualne situacije na Poljudu i svoje budućnosti na klupi 'bijelih'.

- Ne pratim novine, pa nemam informacije. Imam stvari koje mi kažu ljudi unutar kluba. Moj jedini fokus je na utakmicu s Interom. Ekipu sam vidio dosta dobro, ići ćemo s standardizacijom. Nema Čoline, dobio je nezgodan udarac, ostali su svi spremni.

Ima li ova momčad kvalitete da uz Diamantakosa i još neko pojačanje ostvari dobre rezultate u idućoj sezoni?

- Ima vremena za to pitanje.

Kakva su razmišljanja uoči posljednje utakmice?

- Trebamo je iskoristiti kao pripremu za iduću sezonu.

Inter je ispao iz lige...

- Priča nakon korone, ne samo u HNL-u nego u svim ligama je specifična. Pratim u Italiji, kao da Juve nije dobar, osvojit će prvenstvo jer su drugi loši. Svi su isti, nisu na nivou na kojem bi trebali biti. Usudio bi se reći ako gledamo utakmice s Lokomotivom, Osijeka, pa Rijeku, tri boda su se odlučila s prekidima. Da je bilo drukčije, pričalo bi se na drugi način. Ali, to je sastavni dio igre. Hajduk će završiti na mjestu gdje ne pripada - zaključio je Tudor.

Vaša reakcija na temu