Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Igoru Cvitanoviću novčana kazna

Igoru Cvitanoviću novčana kazna

Razlog je izjava o 'čišćenju' kartona protiv Hajduka

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige Alan Klakočer donio je odluke o kaznama po prijavama službenih osoba s utakmica 35. kola HT Prve lige.

Igor Cvitanović, trener NK Istra 1961 koji je prijavljen po službenoj dužnosti od strane Povjerenika za natjecanje zbog povreda Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika (izjave o 'čišćenju' kartona na utakmici Hajduk - Istra 1961) kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 5.000 kuna.

Saša Sabljak, pomoćni trener HNK Gorica, zbog negodovanja i komentiranja odluke suca udaljen je s klupe u sudačkoj nadoknadi na utakmici Gorica - Osijek pa je kažnjen ukorom.

GNK Dinamo je kažnjen novčanom kaznom od 5.000 kuna jer je jedan od pripadnika navijačke skupine BBB u 53. minuti utakmice Inter Zaprešić-Dinamo ubacio u teren za igru jednu zapaljenu baklju.

Zbog momčadskih prekršaja kažnjivih po članku 54. DP HNS-a sa po 5.000 kuna kažnjeni su NK Istra 1961 i HNK Gorica.

Vaša reakcija na temu