IGRAO I U ARSENALU Evo kako stoje stvari vezane za prelazak Barceloninog igrača u Hajduk

IGRAO I U ARSENALU Evo kako stoje stvari vezane za prelazak Barceloninog igrača u Hajduk

Po svemu sudeći u ovom prijelaznom roku u Hajduk neće doći desni bek Zrinjskog Advan Kadušić

Nakon što se u eteru pojavila vijest da Marcus McGuane, engleski veznjak Barcelone B, dolazi u Hajduk, intrigantno je bilo i to što je riječ o bivšem kapetanu Arsenalove U18 momčadi s par nastupa za prvu ekipu, pa se odmah sve skupa dovelo u kontekst novog šefa Akademije Bore Primorca koji bi trebao znati za njega. No, prema našim informacijama, Primorac nema baš nikakve veze s cijelom pričom.

McGuane je, istini za volju, boravio u Splitu, ali ništa nije bilo dogovoreno. Hajduk je za njega bio i još uvijek jest zainteresiran, trebala je to biti posudba iz Barcelone, no posao je propao na zahtjevima samog igrača. 

Posao je bio na pragu realizacije, no veznjak je otišao bez potpisa. Sada stvari stoje tako da cijela priča još može oživjeti ako Barcelona i igrač pristanu na Hajdukove uvjete.


Dodajmo još da po svemu sudeći u ovom prijelaznom roku u Hajduk neće doći desni bek Zrinjskog Advan Kadušić. On je bio zanimljiv, ali prema našim informacijama posao se neće realizirati u ovom transfernom roku.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(50032, "");