Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka INCIDENT NA TRENINGU: Livaju žestoko izvrijeđali s tribina Rujevice, reagirala i policija!

INCIDENT NA TRENINGU: Livaju žestoko izvrijeđali s tribina Rujevice, reagirala i policija!

Nevjerojatna situacija na treningu hrvatske reprezentacije

Incident na treningu reprezentacije na Rujevici. Marko Livaja izgubio je živce nakon uvreda koje su mu uputili pojedini gledatelji s tribine. Prekinuo je trening i krenuo prema publici kako bi se s njome verbalno obračunao. Za njim su išli još neki igrači, pa i pomoćni trener Vedran Ćorluka da smiri situaciju.

Reagirali su zaštitari i policija koji su se našli na tom dijelu tribina, sve je ostalo na prepucavanju riječkih gledatelja i Livaje.

Incident je počeo nakon povika s tribina prema Livaji: ‘Konjino, što se ne trudiš, je*** ti majku Livaja!‘‘, nakon čega je Livaja uzvratio: ‘Što hoćeš?‘ U trenucima uzavrelih strasti uslijedili su povici s tribina: ‘Smeće jedno, marš iz reprezentacije‘, a neki su vikali: ‘Pogledaj stolce na istočnoj tribini, dužni ste namiriti štetu koju ste napravili‘, aludirajući na finale Kupa u kojem je Torcida napravila određenu štetu na tribinama Rujevice - pišu Sportske novosti.

Vaša reakcija na temu