Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Incident u Zagrebu: Boysi napali dječaka (9) zbog Hajdukovog dresa, stigla policija

Incident u Zagrebu: Boysi napali dječaka (9) zbog Hajdukovog dresa, stigla policija

'Zaustavit se kraj djeteta sa vozilom i skinut mu dres i ostavit ga tužnog ovako bez majice. Strašno!'

Navijači Dinama su skinuli dres Livaje mom sinu na Ravnicama. Zaustavit se kraj djeteta sa vozilom i skinut mu dres i ostavit ga tužnog ovako bez majice. Strašno! – napisao je Dražen B., otac maloljetnog dječaka (9) koji se u suzama vratio doma sinoć oko 22 sata nakon što su ga nepoznati muškarci skinuli iz dresa nasred ulice usred glavnog grada.

Večernji list je kontaktirao dječakova oca koji je kazao kako je trenutno u Zadru na sezonskom radu te da ga je ova vijest jako pogodila kao navijača Dinama. Ispričao je i detalje sinoćnjeg događaja koji je prijavljen policiji.

 - Nećak mi studira u Zagrebu i živi na Ravnicama i sinoć je s dvojicom mojih sinova (6 i 9) otišao u šetnju kako bi kupili sladoled na benzinskoj postaji na Branimirovoj. Moj sin (9) tom je prilikom na sebi imao dres Hajdukovog Marka Livaje – započinje otac.

Dodaje da je za nemili događaj saznao kada ga je nećak u suzama nazvao na telefon kasno sinoć.

- U jednom trenutku pored njih se pod ručnom zaustavio automobil iz kojeg su izašla četiri mladića i došetali do mog nećaka i dvojice sinova da bi im potom počeli prijetiti i agresivno govoriti da 'koji k..ac imaju šetati u Hajdukovom dresu u Zagrebu' – govori Dražen.

Četvorici napadača nije bilo dovoljno niti nećakovo objašnjenje da je dres sinu (9) kupio njegov otac.

- Moj nećak im je pokušao objasniti da im nije on kupio taj dres nego ja, ali oni su svejedno skinuli moje maloljetno dijete do gola izvrijeđali ih, ušli u auto i odvezli se - prepričava otac i napominje kako je o cijelom slučaju obaviještena i policija.

Policija se za sada nije oglašavala o ovom slučaju, no doznaje Večernji kako su obavili razgovor s nećakom i majkom dječaka te kako je istraga u tijeku, a za počiniteljima se traga.

Nećak je u strahu, a otac Dražen naglašava još jednom da je navijač Dinama.

- Zar nije lijepo da sam ja navijač dinama, a moj sin Hajdukovac. Gnjusno je ovo što se dogodilo. Strašno. Proživio sam šok kad mi je obitelj javila.... Nisam mogao vjerovati da će netko u mom gradu napasti dijete i da se moram brinuti za sigurnost zbog stvari poput nogometa. Mislio sam da smo kao društvo to nadišli – zaključio je.

Vaša reakcija na temu