Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
INTERVENTNA U MARMONTOVOJ Policija legitimira ljude u centru Splita, neviđene mjere opreza pred utakmicu s Mađarskom

INTERVENTNA U MARMONTOVOJ Policija legitimira ljude u centru Splita, neviđene mjere opreza pred utakmicu s Mađarskom

Osiguranje za ovaj susret za 30 posto je jače nego za visokorizičnu Hajduk - Dinamo, policija će imati spremne antidron puške, a helikopter će također kružiti nad Splitom

Desetak interventnih policajaca smjestilo se na vrhu Marmontove ulice, a čitatelji nam javljaju da vrlo često legitimiraju prolaznike. Sumnjivi su im najčešće oni s kapuljačama ili ruksacima. Jedna 'marica' je parkirana i kod crkve sv. Frane.

Policijske snage već su raspoređene po Splitu zbog nogometne utakmice između Hrvatske i Mađarske, koja se preksutra igra na Poljudu, a kontroliranje u Marmontovoj je očito jedan od zadataka pred tu kvalifikacijsku utakmicu.

Osiguranje za ovaj susret za 30 posto je jače nego za visokorizičnu Hajduk - Dinamo, policija će imati spremne antidron puške, a helikopter će također kružiti nad Splitom.

Očito vlada veliki oprez jer se ne zna kakva će biti reakcija Torcide zbog poznatog odnosa HNS-a prema Hajduku, stižu i mađarski navijači, ali i navijači hrvatske reprezentacije koji navijaju za druge klubove.

Torcida je, dodajmo, jučer na Facebooku objavila status 'Hvala ti Stari placu! Sada smo na Poljudu, gdje se dimna baca' (7. listopada je bila 40. godišnjica od posljednje utakmice Hajduka na Starom placu'), a dijeli se i fotografija grafita 'Sprema se šou, možda čak i prekid', pa se može reći da je trenutačno u Splitu na djelu lagana igra živaca...

Vaša reakcija na temu