Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ipak, Dinamo!?

Ipak, Dinamo!?

Na Poljudu je proveo devet godina

Marko Brkljača prelazi u - Dinamo!? Vijest nije službena, ali navodno nakon svih opcija koje su se spominjale (od Lokomotive do Juventusa), mladi talenat, rođen 2004. godine, ipak potpisuje za klub iz Maksimira, a sve bi trebalo izaći vani 1. srpnja, s obzirom da mu dan ranije istječe ugovor s Hajdukom.

Podsjetimo, Brkljača je iz Benkovca došao na Poljud, gdje je proveo devet godina i stekao afirmaciju. Zadnji nastup je imao u juniorskoj Ligi prvaka protiv Atletico Madrida. Dana 11. veljače ove godine je i službeno objavljeno da nije postignut dogovor oko produljenja ugovora s 'bijelima'. Sportski direktor Mindaugas Nikoličius tada je rekao:

- Želim pojasniti situaciju vezanu za Marka Brkljaču. On i njegovi predstavnici nisu prihvatili našu ponudu i Marko će na ljeto postati slobodan igrač. Prvu ponudu smo mu dali prije 10 mjeseci, međutim njegovi roditelji i predstavnici imali su nerealne zahtjeve.

Nikoličius je tada još dodao:

Smatram da smo mu kao klub pokazali poštovanje, on je ovdje deset godina, dva puta je bio na pripremama s prvom momčadi i gotovo godinu dana trenirao je s prvom momčadi. Uvijek mi je u razgovorima govorio da želi ostati u Hajduku, ali njegovi predstavnici pred nas su postavili nerealne zahtjeve kojima nismo mogli udovoljiti. Dali smo mu najbolju moguću ponudu, jednaku onima koje dajemo ostalim top talentima iz naše Akademije. Pokušali smo napraviti sve da zadržimo Marka i potpišemo s njim ugovor, ali kriteriji moraju biti isti za sve, a što je najvažnije mi moramo štititi klub. Marku ćemo osigurati uvjete za treniranje do kraja ugovora. Želimo mu sve najbolje u nastavku karijere.

Vaša reakcija na temu