Foto: hajduk.hr ISKRENI STEFAN SIMIĆ: 'Želim zahvaliti dragom Bogi, obitelji, curi i prijateljima koji su u jako teških godinu dana vjerovali u mene'

ISKRENI STEFAN SIMIĆ: 'Želim zahvaliti dragom Bogi, obitelji, curi i prijateljima koji su u jako teških godinu dana vjerovali u mene'

Simić se u Koprivnici vratio u udarni sastav 'bijelih'

Stefan Simić vratio se u prvi sastav Hajduka. Posljednji put u HNL-u je od prve minute zaigrao još u vrijeme Damira Burića. 

- Osjećaj je fantastičan. Želim zahvaliti dragom Bogi, svojoj obitelji, curi, prijateljima koji su u jako teških godinu dana vjerovali u mene. Mi gdje god dođemo moramo se postaviti kao favoriti i ići na pobjedu. Odigrali smo dobro, kompaktno, čvrsto. Zabili smo dva gola. Posebno mi je drago što nismo primili pogodak. Želio bi se ispričati domaćem igraču s brojem deset (Bačelić Grgić). Nisam ga namjerno udario. Nadam se da će se brzo oporaviti - rekao je Simić, a zatim dodao:

- Trener Primorac je 20 godina bio u jednom od najvećih klubova u svijetu. Ima puno iskustva. To se vidi po tome što on prenosi na igrače. Danas je igrao Brnić, svi igrači se osjećaju moćno, vjeruju u sebe i jedan drugome. To je jako bitno za naše rezultate. Jako bitno je što on na nas prenese mirnoću, iskustvo. Tako želimo nastaviti.

Slijedi Lokomotiva...

- Klub nam je pružio fantastične uvjete. Idemo u Zagreb, spavat ćemo u hotelu. Imat ćemo dva dana odmora. Mi smo igrači najboljeg kluba u Hrvatskoj. Moramo biti spremni svaki dan na svaku utakmicu. Siguran sam da ćemo protiv Lokomotive odigrati jako dobro i uzeti tri boda - zaključio je Simić.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(80943, "");
Pregledaj komentare