Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Iskusni veznjak blizu prelaska u Hajduk!

Iskusni veznjak blizu prelaska u Hajduk!

Pamtimo ga kao najboljeg igrača Osijeka

Laszlo Kleinheisler je blizu prelaska u Hajduk.

Radi se o igraču koji je dobro poznat poznavateljima domaćeg nogometa, s obzirom da četiri godine nosio dres Osijeka, gdje je bio i najbolji igrač, a prodan je u siječnju ove godine u Panathinaikos za 500.000 eura. Kleinheisler ima i 47 nastupa za reprezentaciju Mađarske.

Može se reći da je načelno taj prelazak dogovoren, ali za detaljnije informacije pričekajmo ipak da vijest dobije i službenu notu. U svakom slučaju, Kleinheisleru je 29 godina, bio je debelo podcrtan na Poljudu još u vrijeme dok je igrao za Osijek, a sada ga se očekuje kao iskusnog veznjaka koji bi svakako trebao predstavljati pojačanje u borbi za titulu. 

Vaša reakcija na temu