Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Iskusni vratar blizu prelaska u Hajduk

Iskusni vratar blizu prelaska u Hajduk

Trebao bi biti zamjena za Sentića

Ivan Lučić je blizu dolaska u Hajduk. Radi se o 27-godišnjem vrataru koji je u protekle dvije sezone bio standardan na golu Istre 1961, a u ovoj tekućoj je branio samo jedan susret, te bio rezerva Lovri Majkiću.

Lučić je rođen u Beču, bio je član i tamošnje Austrije, zatim Bristol Cityja, Aalborga, Bayerna, Rieda...

Lučiću ugovor s Puljanima istječe sljedećeg ljeta, no raskida ga već ove zime, kako bi dobio slobodne papire, te ništa ne bi koštao budući klub.

Što se Hajduka tiče, s obzirom na to da je Lovre Kalinić odsutan do kraja sezone zbog ozljede, tražila se zamjena za Karla Sentića. Sentić ostaje prvi vratar, no tražila se njegova alternativa, kvalitetan čuvar mreže s prvoligaškim iskustvom koji bi potpisao do kraja sezone, s opcijom produljenja.

Vaša reakcija na temu