Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr Ismajli odigrao cijeli susret za Albaniju

Ismajli odigrao cijeli susret za Albaniju

Albanija je i prije ovog ogleda ostala bez šansi za odlazak na Euro

Ardian Ismajli odigrao je cijeli susret za Albaniju u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Albanci su na domaćem terenu odigrali 2:2 s Andorom.

Na Elbasan Areni Albanija je povela u šestoj minuti golom Bekima Balaja. Na 1:1 izjednačio je Martinez u 18., a isti je igrač zabio za prednost Andore u 48. minuti.

Izjednačenje momčadi Edoarda Reje donio je Manaj u 55. minuti. Albanija je i prije ovog ogleda ostala bez šansi za odlazak na Euro.

Uoči posljednjeg kola nalaze se na četvrtom mjestu skupine H s 13 bodova. Vodeća je Francuska s 22, dok je na drugom mjestu Turska s 20.

Vaša reakcija na temu