Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ispali iz Europe, predsjednik najavio raskid ugovora s bivšim stoperom Hajduka!

Ispali iz Europe, predsjednik najavio raskid ugovora s bivšim stoperom Hajduka!

Ispadanje od Šahtara nije mu najbolje sjelo

Steaua (FCSB) je završila svoj europski put na prvoj prepreci. U drugom pretkolu Konferencijske lige rumunjski je velikan ispao od kazahstanskog Šahtara iz Karaganadyja. Kazahstanci su prošli dalje nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, a kontroverzni gazda Steaue Gigi Becali najavio je kako će raskinuti ugovore sa Stipom Vučurom i Zdenekom Ondrašekom.

Bivši stoper Hajduka i češki napadač u Steauu su stigli ovog ljeta, a Becali očito ne mari za tim. Uostalom, protekle sezone vrlo je brzo prekrižio i Antu Vukušića, tako da ovo za njega nije ništa neobično.

Vučur i Ondrašek potpisali su jednogodišnje ugovore, a ostaje za vidjeti hoće li Becali uspjeti u svom naumu. Ako i ne uspije već je najavio kako će obojica biti prebačeni u drugu momčad. U Bukureštu je uvijek zanimljivo...

Vaša reakcija na temu