Ivan Gudelj o sastanku s Torcidom i NH: Napravljen je velik korak ka razbijanju predrasuda i podizanju atmosfere oko Hajduka!

Ivan Gudelj o sastanku s Torcidom i NH: Napravljen je velik korak ka razbijanju predrasuda i podizanju atmosfere oko Hajduka!

Taj dijalog, gdje su jasno i glasno izneseni stavovi, mislim da će na kraju donijeti samo dobro Hajduku

Na Starom placu su se sinoć sastali veterani Hajduka, predstavnici Torcide i Našeg Hajduka. Među bivšim igračima je bio i Ivan Gudelj, koji je bijeli dres svojedobno oblačio 362 puta i postigao 93 pogotka. Zanimalo nas je kako je protekao sastanak...

- Baš mi je drago što sam bio sinoć tamo. Mislim da je taj sastanak velik korak ka podizanju ukupne atmosfere. Hajduk je iznad svih, a ono najvažnije je što su razbijene određene predrasude s obje strane i velika je stvar što smo se svi zajedno upoznali i okupili - kazao nam je Gudelj.

Nije prepričavao detalje, u nešto manje od tri sata dosta toga je rečeno, Gudelja se cijela priča očito dojmila...

- Ti momci obožavaju Hajduk, izrazito su pošteni i entuzijastični, te samo razmišljaju o Hajdukovu boljitku. Ja sam imao običaj reći da sam se ježio kad sam kao igrač oblačio Hajdukov dres, a sada mogu kazati da je nevjerojatna ta strast i žar koja izvire iz svakog navijačkog izlaganja koje smo sinoć čuli, te da imaju moju maksimalnu potporu. Sada imam dojam kao da je postojala neka treća strana koja je podgrijavala loše priče o legendama s jedne, te navijačima s druge strane. Taj dijalog, gdje su jasno i glasno izneseni stavovi, mislim da će na kraju donijeti samo dobro Hajduku, jer svaka je rečenica bila usmjerena ka cilju da Hajduk bude bolji, te na domaćem i europskom terenu zauzme pozicije gdje bismo ga svi skupa voljeli vidjeti. 

Vaša reakcija na temu