Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ivan Kos o Vlašiću i Kaliniću: Tako netko može napisati i da u Hajduk dolazi Messi

Ivan Kos o Vlašiću i Kaliniću: Tako netko može napisati i da u Hajduk dolazi Messi

Ja tih informacija nemam, možda ih oni koji su pisali imaju

Hajdukova predsjednika Ivana Kosa upitali smo uoči Skupštine za komentar vijesti o tome da Dinamo daje 10 milijuna eura za Vlašića i Kalinića.

- Može pisati tko god što hoće. Ja tih informacija nemam, možda ih oni imaju. Nemam što reći, isto tako netko može napisati da u Hajduk dolazi Messi - kazao je Kos.

Na pitanje da dođe takva ponuda bi li je Hajduk prihvatio, odgovorio je:

- Vlašić i Kalinić su već pričali s novinarima, oni nisu zainteresirani, mi kao Hajduk radimo u interesu Hajduka, a bojim se da ne možemo postići interes Hajduka, ako pričamo u tom smjeru.

Već smo napisali da Hajduk nema pismenu ponudu, a niti usmeno nitko ništa slično nije spominjao. Kos je jutros samo to potvrdio.

Vaša reakcija na temu