Foto: hajduk.hr Ivan Matana: Sada ću imati priliku direktno utjecati na procese unutar Hajduka

Ivan Matana: Sada ću imati priliku direktno utjecati na procese unutar Hajduka

Došao je iz Split Parkinga

Ivan Matana bit će novi član Uprave Hajduka odlukom Nadzornog odbora, a njegov djelokrug poslova obuhvaćat će cijeli poslovni segment s naglaskom na financije i insfrastrukturne projekte (kamp i ostali projekti). Bit će zadužen za izradu strategije te poslovno izvještavanje.

- Preda mnom je zasigurno puno posla. Do sada sam imao priliku intenzivno pratiti Hajduk iz pozicije navijača, a sada ću imati imati priliku direktno utjecati na procese unutar kluba. Veselim se suradnji u timu s predsjednikom Lukšom Jakobušićem i brojnim izazovima kojima ćemo biti izloženi - poručio je Matana.

Hajduk je još objavio:.

'Rođen je 1977. godine, oženjen je i otac dvoje djece. Diplomirao je na Fakultetu turizma i vanjske trgovine u Dubrovniku. Gospodin Matana je protekle četiri godine bio zaposlen kao rukovoditelj financija i računovodstva u Split parkingu. Prethodno je radio u tvrtkama AD Plastik, Allianz Zagreb, Fedex te Valamar Grupa.

Izvršni je direktor s gotovo 20 godina iskustva u turističkom, financijskom, proizvodnom kao i nekretninskom te uslužnom sektoru, s afirmiranim iskustvom u uspostavi, promjeni, optimizaciji i restrukturiranju poslovnih procesa i optimizaciji troškova.

Ima bogato iskustvo u upravljanju investicijskim projektima, od investicijske studije do financiranja i realizacije projekta, kao i korporativno iskustvo u izradi poslovnih planova, strategija te primjeni korporativnih politika. Na funkciju novog člana Uprave stupit će 1. veljače 2021. godine. Želimo mu puno sreće i uspjeha u radu!'

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(86201, "");
Pregledaj komentare