Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IVAN RADELJIĆ: Hajduk je doveo sve najbolje što je mogao, ne znam što se dogodilo!

IVAN RADELJIĆ: Hajduk je doveo sve najbolje što je mogao, ne znam što se dogodilo!

'Trebala bi biti dobra utakmica s naše strane'

Ivan Radeljić pobjedom je debitirao na klupi Slaven Belupa. U 30. kolu 'farmaceuti' su na gostovanju s 3:1 svladali Rudeš. U subotu na 'Kušek Apaš' stiže Hajduk, klub u kojem je dio igračke karijere proveo aktualni strateg Slaven Belupa.

- Protiv Rudeša smo skinuli psihološki teret nakon niza poraza, tako da će nam biti lakše igrati. Hajduk kao Hajduk je sam po sebi motiv. Trebala bi biti dobra utakmica s naše strane - rekao je na konferenciji za medije Radeljić, a potom na konstataciju da je Hajduk oslabljen odgovara:

- To će biti respektabilan sastav sigurno za HNL. To će biti sve samo ne lagana utakmica. 

Hajduk u posljednje vrijeme pobjeđuje u Koprivnici...

- Rekao sam to nekidan. Želim od Koprivnice ponovno stvoriti neosvojivu tvrđavu. Kad sam ja igrao mislim da nismo nijednom izgubili od Hajduka i Dinama. Uvijek su bile tvrde utakmice, njima je ovdje bilo neugodno. To želim sada vratiti u našu svlačionicu, dečki moraju to prihvatiti.

Šuto je sve bolji, zar ne?

- Dijete želi, ima volju i energiju, dobro radi i to se vidi. Dečko je došao ovdje nešto napraviti. Tako se ponaša na svakom treningu i utakmici. Uvijek daje maksimum, to je putokaz i za ostale

Kako gledate na Hajduk s obzirom da ste na Poljudu proveli dio života?

- Hajduk je specifična sredina, Split je specifičan grad. Dolje sam prošao cijeli omladinski pogon i četiri godine u seniorima. Sudjelovao sam u zadnjem naslovu. Hajduk je moj bivši klub, kao i Slaven Belupo. Ljudi su doveli sve najbolje što su mogli dovesti. Što se dogodilo, ne znam, nisam unutra. Valjda će oni znati iz toga isplivati, a nadam se da to neće biti protiv nas - zaključio je Radeljić. 

Vaša reakcija na temu