Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka Ivanković: Moram pohvaliti sve igrače, borbenost i želja su bili na vrhunskom nivou!

Ivanković: Moram pohvaliti sve igrače, borbenost i želja su bili na vrhunskom nivou!

Bio je plan da neke mlađe igrače i ranije uvedemo, ali igrači koji su bili unutra su bili pozitivno nabrijani da dođemo do pobjede

Trener Hajduka Jure Ivanković nakon remija s Istrom (1:1) je rekao:

- Jako loš naš ulazak u utakmicu. Istra je bila agresivna, po osvojenoj lopti su nas kaznili iz prve šanse. Uspjeli smo se potom stabilizirati, Perišić je postigao fantastičan gol, a u nastavku mislim da smo mi bili bliže pobjedi. Moram pohvaliti sve igrače, borbenost i želja je bila na vrhunskom nivou. Mislim da nam je to falilo u nekim utakmicama prije. Danas smo to pokazali. Bio je plan da neke mlađe igrače i ranije uvedemo, ali igrači koji su bili unutra su bili pozitivno nabrijani da završe utakmicu i dođemo do pobjede. Dobro su igrali i morali smo ih držati. Jurak je debitirao, odigrao jako dobro. Rezultat je realan, obje ekipe su tražile pobjedu, odigrale otvoreno.

U Splitu je ostala 'mala bolnica', na klupi puno mladih igrača...

- Imali smo puno mehaničkih ozljeda, Sahiti je dobio udarac u oko, Elez udarac na zadnjem treningu, na Prpić i Kalik na prošloj utakmici. Peh, žao mi je jer smo planirali završiti prvenstvo na najbolji mogući način. Žao mi je zbog ozlijeđenih jer su imali ogromnu želju i energiju, na treningu je to bilo na natjecateljskom nivou, nadam se da će se što brže oporaviti i da ćemo u idućem susretu protiv Gorice biti kompletniji.

O sukobu s Tramezzanijem je kazao...

- To se događa kad je vruća glava. Nije bilo nekih ružnih riječi, on je bio ljut što nismo izbacili loptu, ja sam mu odgovorio da nisu ni oni u jednoj prethodnoj akciji.

Perišić je postigao prvijenac za Hajduk, što donosi za klub?

- Donosi jako puno cijelom klubu i nama u stručnom stožeru. Svi od njega možemo učiti, može mladima biti primjer, velika je čast što je s nama na utakmicama i treningu. Puno razgovara s mladim igračima, daje im savjete, bodr ih, potiče kako da dođu do vrhunskog nivoa..

Gorica na Poljudu...

- Jako je važno da to završimo na najbolji mogući način. Ostao je gorak okus nakon zadnjih utakmica na Poljudu, želimo se oprostiti od navijača na najbolji mogući način.


Vaša reakcija na temu