Ivo Grbić: Hajduku želim sve najbolje, ali moj klub me plaća i normalno je da ću dati sve za pozitivan rezultat!

Ivo Grbić: Hajduku želim sve najbolje, ali moj klub me plaća i normalno je da ću dati sve za pozitivan rezultat!

Ne znam što je tu ljudima čudno

Ivo Grbić vratio se na Poljud, još jednom u dresu Lokomotive.

- Prvo poluvrijeme nas nije bilo na terenu. Hajduk nas je pojeo svojom agresivnošću. U drugom dijelu smo se borili do kraja, imali prilike. Izgubili smo, ali zbog drugog poluvremena možemo ponosno ići kući. Ovo je nezgodno gostovanje, sada nas čeka serija lakših utakmica u kojima možemo ostvariti naš cilj, a to je Europa - rekao je Grbić koji je u završnici otišao do šesnaesterca Hajduka kako bi pokušao postići pogodak.

- Normalno, išao sam zabiti gol. Naravno da ću se boriti za svoju ekipu. Trenutno sam u ovom klubu, dat ću sve za ovaj klub i to je normalno. Ne znam što je tu ljudima čudno. Zašto nisu zviždali Letici kada je išao protiv Istre zabiti gol. Moj klub me plaća, ja i moja obitelj živimo od toga i normalno da ću dati sve za pozitivan rezultat. Hajduku želim sve najbolje u budućnosti, ali ja sam profesionalac i neću doći tu i predati se. To je splitska publika, svaka im čast što su u velikom broju bodrili svoju momčad, a Hajduku čestitam na pobjedi.

Što vam je trener rekao na poluvremenu?

- Da se nismo pojavili na terenu. Došli smo napraviti pozitivan rezultat, imamo dobru momčad. Prošlo kolo smo pobijedili Rijeku koja je odlična momčad. Protiv svakoga idemo na pobjedu.

Kakav je Hajduk?

- Dobar je Hajduk. Jako je teško doći na Poljud i tražiti bodove. Ali, na kraju nam je malo nedostajalo da dođemo do boda.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(58564, "");
Pregledaj komentare
29