Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IZ DALMACIJE U ITALIJU: Provjerite koji su igrači prešli u niželigaške klubove susjedne države

IZ DALMACIJE U ITALIJU: Provjerite koji su igrači prešli u niželigaške klubove susjedne države

Bivši kadet i junior Hajduka otišao je na Siciliju

U sjeni unosnih transfera u velike klubove prolaze prelasci igrača iz Dalmacije koji sreću u Italiji traže preko niželigaških sredina, koje bi im trebale poslužiti kao odskočna daska u karijeri. Bilježimo ove zime nekoliko prelazaka, stoper Tino Klepo (2.000 godište), bivši član Dugopolja i Junaka, preselio je u Fidelis Andriju, klub koji se sada natječe u četvrtoj ligi.

Navijači Zagore pamte ljevonogog braniča Antu Melvana (1998. godište). On je protekle jeseni bio član slovenskog drugoligaša Drave Ptuj, a sada je preselio na Sardiniju, u četvrtoligaški klub Budoni, gdje je jučer registriran.

Stoper Marin Belančić, bivši kadet i junior Hajduka, otišao je u klub Marina Di Ragusa na Siciliji, također u četvrtu ligu, a u Italiju će vjerojatno i 19-godišnji Bartul Markovina, koji bi Dugopolje trebao zamijeniti San Luigijem.

Zanimljivo je i to da nekad standardni mladi hrvatski reprezentativac Fran Brodić također na sličan način traži put afirmacije, pola sezone je bio bez kluba, a sada je pristupio trećeligašu Reggiani.   

Vaša reakcija na temu